Kahve falında tanımadık bir erkekle öpüşmek

Kahve falında tanımadık bir erkekle öpüşmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadık bir erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Doğru yaklaşımlar gözünüze modası geçmiş görünebilir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekten hoşlanmak girdiği projelerden zararla çıkacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle ilişkiye girdiğini görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğe sarılmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığınız bir erkekle öpüşmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığım bir erkek görmek sevgi dolu haberler alınacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkek görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkek öpmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak fikirlerinin amacına ulaşacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir