AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı biriyle tartışmak

Kahve falında tanımadığı biriyle tartışmak

Kahve falında tanımadığı biriyle tartışmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Aranızdaki durum karşılıklı olarak birbirinizi anlamak için gayret göstermemenizden kaynaklanmaktadır.

Kahve falında tanımadığın biriyle tartışmak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birisiyle tartışmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak kötü kimselerle karşılaşamayacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biriyle tartışmak ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda tartışmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karşılıklı tartışmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında anne tartışmak hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına alamet eder.

Kahve falında okul müdürüyle tartışmak sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir