Kahve falında tanımadığın biriyle tartışmak

Kahve falında tanımadığın biriyle tartışmak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ailesini de mutlu edeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, hep dinç ve genç kalacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Ard arda birkaç yerden para alabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın birisiyle tartışmak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle tartışmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı biriyle tartışmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarıyla tartışmak nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, terfi alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında askerle tartışmak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, isteklerinin erteleneceğine delalettir.

Kahve falında sevmediği biriyle tartışmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalettir.

Kahve falında görümceyle tartışmak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir