AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir kadınla öpüşmek

Kahve falında tanımadığın bir kadınla öpüşmek

Kahve falında tanımadığın bir kadınla öpüşmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, kısmetin kapanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Gerçeklerle bağlantısı olmasa bile karşınızdaki kişileri etkilemek adına hayali tablolar üzerinden hareket edebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın yaşlı bir kadın görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, alım gücünün artmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla evlenmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadını öldürmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla sevgili olmak onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla evlenmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, borçlanacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın kadını öpmek tüm fırsatları değerlendireceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir