AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir kadını öldürmek

Kahve falında tanımadığı bir kadını öldürmek

Kahve falında tanımadığı bir kadını öldürmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kafa dinleyeceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir kadını öldürmek gördüyseniz:

  • Tuhaf hareketler nedeniyle önünüzü görmekte zorlanabilir veya yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın bir kadının öldüğünü görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, strese gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kadını öldürmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadını öldürmek işlerinin kötüleşeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir kadının öldüğünü görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla konuşmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın yaşlı bir kadın görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak dileklerinin de kabul olacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadık bir kadın görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir