AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir kadınla evlenmek

Kahve falında tanımadığın bir kadınla evlenmek

Kahve falında tanımadığın bir kadınla evlenmek istediği yola çıkacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla evlenmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla evlenmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, nice noksanlık içinde olduğuna işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir bayanla evlenmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bi adamla evlenmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalettir.

Kahve falında hiç tanımadığı biriyle evlenmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızla evlenmek razı geleceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle evlenmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir