AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir kadın görmek

Kahve falında tanımadığın bir kadın görmek

Kahve falında tanımadığın bir kadın görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kadın gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız yakın hissettiğiniz bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tanımadığım bir kadın görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir kadını öldürmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir kadın görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla konuşmak elindeki işi rayına oturtacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla öpüşmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı kadını görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kadın görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla kavga etmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir