AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı kadını görmek

Kahve falında tanımadığı kadını görmek

Kahve falında tanımadığı kadını görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, temize çıkacağına, sıkıntılarının geçeceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı kadını gördüyseniz:

  • Farklı alternatiflere sahipseniz hangi fırsatı değerlendireceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla evlenmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadını öpmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadık kadın görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kadını görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın kadın ve erkek görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadına sarılmak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, sayılacağına ve sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadık bir kadın görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir