Kahve falında tanımadığım bir kadın görmek

Kahve falında tanımadığım bir kadın görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, büyük özgüven kazanacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığım bir kadın gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı bir kadın görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir kadını dövmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın yaşlı kadın görmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadık bir kadın görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, insan sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla konuşmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla öpüşmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı kadını görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla sevgili olmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir