Kahve falında tanımadığı yaşlı bir kadın görmek

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir kadın görmek sağlığının bozulmayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kafa dinleyeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir kadın gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklık harika bir şekile dönüşebilir.

Kahve falında tanımadığın yaşlı bir kadın görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir kadın görmek problemlerinin çözüleceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı yaşlı kadın görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın yaşlı kadın görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı adam görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın yaşlı adam görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, derin bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir kadının öldüğünü görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top