AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir adamla öpüşmek

Kahve falında tanımadığın bir adamla öpüşmek

Kahve falında tanımadığın bir adamla öpüşmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ilerleyemeyeceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, önünün açık olacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Ani haberlere, sürpriz ziyaretlere kendinizi hazırlamanız gerekiyor.

Kahve falında tanımadığın bi adamla öpüşmek tüm sorunlarının biteceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığım adam görmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir adam görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı adamla öpüşmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bi adamla evlenmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın iki adam görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında tanımadık bir adam görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir