AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir adam görmek

Kahve falında tanımadığı bir adam görmek

Kahve falında tanımadığı bir adam görmek yeni yollara girileceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir adam gördüyseniz:

  • Unutmamanızda fayda var, cesur olun.

Kahve falında tanımadığı yaşlı adam görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığı adamla evlenmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın iki adam görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadık adam görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir adama sarılmak çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bi adamla evlenmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı adam görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın adamla öpüşmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir