AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bi adamla evlenmek

Kahve falında tanımadığı bi adamla evlenmek

Kahve falında tanımadığı bi adamla evlenmek ailesindeki huzurun bozulacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı bi adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çok fazla etkileneceğiniz bir kişi çıkabilir.

Kahve falında tanımadığın adamla evlenmek çok güzel çalışmalar yapacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bi adamla evlenmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı adamla evlenmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir adamla evlenmek evliliğinde mutlu olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın yaşlı adam görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bi adamla öpüşmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığım adam görmek hem mal ve para kaybedeceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir