AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı adamla öpüşmek

Kahve falında tanımadığı adamla öpüşmek

Kahve falında tanımadığı adamla öpüşmek hayatından nefret duygusunu atacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen getmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Kahve falında tanımadığın bir adam öldürmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir adama sarılmak huzurlu ve sakin bir yaşama, araba alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir adam görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın adamla evlenmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir adamla öpüşmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı yaşlı adam görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın adam görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir