AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadık adam görmek

Kahve falında tanımadık adam görmek

Kahve falında tanımadık adam görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadık adam gördüyseniz:

  • Bazı yerlerde ufak tefek sorunlar görüyorsanız, problemlerin boyutunu anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında tanımadığın adamla evlenmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı adam görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir adama sarılmak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında tanımadık adam görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir adamla öpüşmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, çok eğleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın adamla öpüşmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı adamla öpüşmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir