AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir adamla öpüşmek

Kahve falında tanımadığı bir adamla öpüşmek

Kahve falında tanımadığı bir adamla öpüşmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Çok fazla hassas düşünmemeli yapılan güzelliklere izin vermelisiniz.

Kahve falında tanımadık adam görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir adama sarılmak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı adamla öpüşmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir adamla evlenmek çoluk çocuğa karışacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir adamla öpüşmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadık bir adam görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın yaşlı adam görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir