AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı adamlar görmek

Kahve falında tanımadığı adamlar görmek

Kahve falında tanımadığı adamlar görmek çok iyi bir duruma geleceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, zorlukların aşılacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı adamlar gördüyseniz:

  • Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir.

Kahve falında tanımadığım adam görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir adamla evlenmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı adamla öpüşmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın bi adamla öpüşmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bi adamla evlenmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın adamla evlenmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın yaşlı adam görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir