AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın adamı görmek

Kahve falında tanımadığın adamı görmek

Kahve falında tanımadığın adamı görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, küslüklerin biteceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın adamı gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun etme çabanız bazı konularda zarar ya da kayıplara neden olabilir.

Kahve falında tanımadığı bir adamı öpmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, yokluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı adamı öpmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir adamı görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, ondan kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir adamı öldürmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın adamı görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın adamı öldürmek kulluk görevini ihmale edeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir