AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın yaşlı kadın görmek

Kahve falında tanımadığın yaşlı kadın görmek

Kahve falında tanımadığın yaşlı kadın görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeli, kafanızdan geçenleri kibar bir dille dile getirmelisiniz.

Kahve falında tanımadığın yaşlı kadın görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, eskileri yâd edeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı kadın görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın yaşlı bir kadın görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir kadın görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı adam görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kazancın yarı yarıya artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın yaşlı adam görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla konuşmak yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir