AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir kadın görmek

Kahve falında tanımadığı bir kadın görmek

Kahve falında tanımadığı bir kadın görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadın gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da kişiler sinirlerinize hakim olmakta zorlanmanıza neden olabilir.

Kahve falında tanımadığın kadın ve erkek görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, şifa edineceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir kadını öpmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı kadını görmek iş hayatında zarar edileceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir kadını öldürmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın kadına sarılmak iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı kadın görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın kadın görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla kavga etmek çocuklar gibi şen olacağına, başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir