AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba ve kızını görmek

Kahve falında baba ve kızını görmek

Kahve falında baba ve kızını görmek yaptığı işten çıkarılacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, güzelleşeceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baba ve kızını gördüyseniz:

  • Birkaç eksiği gidererek ya da yarım kalan veya aksayan yerleri tamamlayarak çok çaba sarf ettiğiniz konuların üstesinden gelebilirsiniz.

Kahve falında baba kızını görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baba ve kızını görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında babanın kızını hamile görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, başarıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında kızı babasından istemek falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanın kızmasını görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine delalettir.

Kahve falında baba kızını dövmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kızın babasını görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın kızını hamile olduğunu görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir