AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba kızını görmek

Kahve falında baba kızını görmek

Kahve falında baba kızını görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, rakiplerine büyük fark atacağına, yaşananları unutturacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında baba kızını gördüyseniz:

  • Yakında, romantik veya sevgi dolu ilişkiler açısından olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kızın babasını görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, saygın bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının kızını dövdüğünü görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında babanın kızını hamile olduğunu görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın kızını hamile görmek kırgınlık yaşanacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kızın babasıyla konuşmak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın kızmasını görmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Kahve falında baba ve kızını görmek bundan güç ve cesaret alacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın babasını görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir