AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın babasını görmek

Kahve falında kızın babasını görmek

Kahve falında kızın babasını görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, içini açmaya karar vereceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızın babasını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önemli denebilecek konulardaki destekleri veya teklifleri olumlu düşünmenize neden olabilir.

Kahve falında babanın kızını hamile görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kızın babasıyla konuşmak sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına inanılır.

Kahve falında kızı babasından istemek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında baba kızını dövmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında babasının kızını dövdüğünü görmek içinin ferahlayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında baba kızını görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına alamet eder.

Kahve falında kızın babasını görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında babanın kızmasını görmek aile hayatının hayır getireceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir