AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı babasından istemek

Kahve falında kızı babasından istemek

Kahve falında kızı babasından istemek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, hedeflerine yaklaşacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine işarettir.

Kahve falında kızı babasından istemek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla size avantaj sağlayacak ileriye yönelik bir yatırım yapabilirsiniz.

Kahve falında kızı babasından istemek zarar edeceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına delalet eder.

Kahve falında kızı istemek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı istemek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında kızının evlenmek istediğini görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızı istemek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istediğim kızı görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı istemek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında evlenmek istediği kızı görmek çok iyi işler yapılacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir