AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne tartışmak

Kahve falında anne tartışmak

Kahve falında anne tartışmak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, başarı elde edeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet eder.

Kahve falında anne tartışmak gördüyseniz:

  • İyi gelişmeleri özel bir kişiyle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş annesiyle tartışmak karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annemle tartışmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş anneyle tartışmak ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, maddi açıdan rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında üvey anneyle tartışmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında anneyle tartışmak kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin annesiyle tartışmak içsel güvensizliklerinize, kıtlığın meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında anne ve babayla tartışmak evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında anne babayla tartışmak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kişinin can derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir