AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı biriyle dans etmek

Kahve falında tanımadığı biriyle dans etmek

Kahve falında tanımadığı biriyle dans etmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı biriyle dans etmek gördüyseniz:

  • Sizi aramasını hiç beklemediğiniz, karşı cinsten biri arayabilir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dans etmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle dans etmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biriyle dans etmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında dans görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında babayla dans etmek dileklerinin kabul olacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyle dans etmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında dans etmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, işinden evine gidip geleceğine yorulur.

Kahve falında kocayla dans etmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir