AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayla dans etmek

Kahve falında kocayla dans etmek

Kahve falında kocayla dans etmek insanların afiyet bulacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, ne yöne gideceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, malvarlığının çok daha artacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine yorulur.

Kahve falında kocayla dans etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.

Kahve falında kocasıyla dans ettiğini görmek hobilerine eğileceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında kocayla dans etmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, kötü kişilere yakın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasıyla dans etmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, kazancının helal para olacağına delalet eder.

Kahve falında kalabalıkla dans etmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı biriyle dans etmek servet sahibi olacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı birisiyle dans etmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzda dans etmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dans edememek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, ileride çok zengin biri olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir