AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurun altında dans etmek

Kahve falında yağmurun altında dans etmek

Kahve falında yağmurun altında dans etmek Allah’ın inayetini kazanacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına delalettir.

Kahve falında yağmurun altında dans etmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizi seven kimselere yabancılaşmanız, onları görmeye bile tahammül edememeniz olasıdır.

Kahve falında yağmur altında dans etmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine inanılır.

Kahve falında yağmurun altında dans etmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda dans etmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur altında öpüşmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalettir.

Kahve falında yağmur altında kalmak vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında yürümek maddi zarar edeceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur altında ıslanmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir