AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle dans etmek

Kahve falında tanımadığın biriyle dans etmek

Kahve falında tanımadığın biriyle dans etmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle dans etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerine karışmamanızda fayda var.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dans etmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biriyle dans etmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, kimseden korkmayacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle dans etmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle dans ettiğini görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle dans etmek müjdeli olaylar yaşayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasıyla dans etmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalıkta dans etmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyle dans etmek insanların saygısının kazanılacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir