AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle dans etmek

Kahve falında ölüyle dans etmek

Kahve falında ölüyle dans etmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle dans etmek gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz rutinle vakit kaybetmek yerine, harekete geçmenizi söylüyor.

Kahve falında ölü biriyle dans etmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında bir ölüyle dans etmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle dans etmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında işyerinde dans etmek feraha ermeye, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini dans ederken görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında eğlenmek dans etmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayıyla dans etmek çok zor günler yaşayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dans eden çift görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir