AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla dans etmek

Kahve falında babayla dans etmek

Kahve falında babayla dans etmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babayla dans etmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız konusuna özen gösterin.

Kahve falında babayla dans etmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında babamla dans etmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yabancı biriyle dans etmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalıkla dans etmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle dans etmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askerle dans etmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında müzik eşliğinde dans etmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet eder.

Kahve falında dans etmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir