AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin cenazesini görmek

Kahve falında eşinin cenazesini görmek

Kahve falında eşinin cenazesini görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, güzellik ve hayır geleceğine inanılır.

Kahve falında eşinin cenazesini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tipik davranış modellerinin dışında tavırlar geliştirmesi sizi şaşırtabilir.

Kahve falında eşinin cenazesini görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze aracı kullanmak alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin cenazesini görmek arabasını ve toprağının olacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalık bir cenaze görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bebek cenazesi yıkamak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün cenazesini görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda cenaze görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun cenazesini görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir