AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba ve amca görmek

Kahve falında baba ve amca görmek

Kahve falında baba ve amca görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında baba ve amca gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası daha fazla sorun anlamına gelebilir.

Kahve falında baba ve amca görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş baba ve amca görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine delalet eder.

Kahve falında babamın amcasını görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baba ve amcayı görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında babanın amcasını görmek gözyaşı döküleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş baba ve amcayı görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amca ve baba görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba amca görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir