AnaSayfa / Genel / Kahve falında babamın amcasını görmek

Kahve falında babamın amcasını görmek

Kahve falında babamın amcasını görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, işinden uzaklaşacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babamın amcasını gördüyseniz:

  • Heyecanla katılımda bulunmak istediğiniz hareketli plan veya projeler diğerleri için tehlikeli ya da anlamsız olabilir.

Kahve falında baba ve amca görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında amca ve baba görmek büyük zorluklar yaşayacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babamın amcasını görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş baba ve amcayı görmek istenmeyen bir yolculuğa, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında babanın amcasını görmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş baba amca görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baba amca görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baba ve amcayı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir