AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş baba ve amca görmek

Kahve falında ölmüş baba ve amca görmek

Kahve falında ölmüş baba ve amca görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ileride çok zengin biri olacağına, dünya malı edineceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş baba ve amca gördüyseniz:

  • Yolculuk esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında baba ve amca görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, yanlış kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında babamın amcasını görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın amcasını görmek hayır getirecek işlere girileceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amca ve baba görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baba ve amcayı görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş baba ve amca görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza delalet eder.

Kahve falında ölmüş baba amca görmek rahatın kaçacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baba amca görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir