AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir kızı öpmek

Kahve falında tanımadığı bir kızı öpmek

Kahve falında tanımadığı bir kızı öpmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, işlerin aksayacağına, rakiplerin alt edileceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, rakiplerin üzüleceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kızı öpmek gördüyseniz:

  • Başkalarından taleplerde bulunmanız ilerlemek istediğiniz alanlarda önünüzü kesebilir.

Kahve falında tanımadığı bir kızı öpmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, özgüveninin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir kızı öpmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın kızı öpmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın bi kızı öpmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın birinin elini öpmek özel hayatının da yolunda gideceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın birini öpmek karar vermekte güçlük çekeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir adamı öpmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir