AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birini öpmek

Kahve falında tanımadığın birini öpmek

Kahve falında tanımadığın birini öpmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, huzur içinde yatacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın birini öpmek gördüyseniz:

  • Zar zor dengede tutulan bir olayın ya da durumun istikrara kavuşturulması gerekiyor.

Kahve falında tanımadığı bi erkeği öpmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı erkeği öpmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir kızı öpmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkek öpmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, yol yordam öğretileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı birini öpmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkeği öpmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir kadını öpmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir