AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı biriyle konuşmak

Kahve falında tanımadığı biriyle konuşmak

Kahve falında tanımadığı biriyle konuşmak başarının adım adım yaklaşacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Aşırı derecede alıngan olmanız olasıdır.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla konuşmak yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın insanlarla konuşmak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığım bir erkekle konuşmak aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın biriyle telefonla konuşmak dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın erkekle konuşmak ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın kızla konuşmak eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı kadınla konuşmak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle konuşmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir