AnaSayfa / Genel / Kahve falında her tarafın su olduğunu görmek

Kahve falında her tarafın su olduğunu görmek

Kahve falında her tarafın su olduğunu görmek karşılıksız bırakmayacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, getirisinden daha fazla olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında her tarafın su olduğunu gördüyseniz:

  • Aile bireyleriyle ortak bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında her tarafın su olduğunu görmek umutlarının tazeleneceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında her tarafta su görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine delalettir.

Kahve falında her tarafı bembeyaz görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında her tarafı yeşil görmek masa başı bir işe girileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında her tarafın yandığını görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında her tarafı yeşillik görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında her tarafı karanlık görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her tarafı beyaz görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir