AnaSayfa / Genel / Kahve falında her tarafı karanlık görmek

Kahve falında her tarafı karanlık görmek

Kahve falında her tarafı karanlık görmek dertlerinin dermanını bulacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, kısmetlerin günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında her tarafı karanlık gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Kahve falında her tarafı karanlık görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, şansın önünün kesileceğine işarettir.

Kahve falında her tarafın karla kapalı olduğunu görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her tarafı yeşil görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her tarafı sarı görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında her tarafı yeşillik görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulur.

Kahve falında her tarafta kar görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında her tarafı bembeyaz görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her tarafın su olduğunu görmek aile hayatının bozulacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir