AnaSayfa / Genel / Kahve falında her tarafı karlı görmek

Kahve falında her tarafı karlı görmek

Kahve falında her tarafı karlı görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında her tarafı karlı gördüyseniz:

  • Sabırlı olmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında her taraf kar görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her tarafın kar olduğunu görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işarettir.

Kahve falında her tarafta kar görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine yorulur.

Kahve falında her tarafı karlı görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında her tarafı kar görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her tarafın karla kapalı olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, arkasından iyi konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her tarafın yandığını görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında her tarafı sarı görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir