AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık kadın öpmek

Kahve falında tanıdık kadın öpmek

Kahve falında tanıdık kadın öpmek büyük kazanç sağlanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, kısmetli kapıların açılacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kırılan kalbin onarılacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık kadın öpmek gördüyseniz:

  • Bazı şüpheli veya sorgulanabilir durumlara herkesin uzun uzadıya vereceği cevapları olabilir.

Kahve falında tanıdık kadın öpmek endişelerini silip atacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadını öpmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık kadını öpmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kadını öpmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık erkeği öpmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığının elini öpmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kızı öpmek keyifli hale geleceğine, işlerin günden güne açılacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık birinin elini öpmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir