AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir kadının öldüğünü görmek

Kahve falında tanıdık bir kadının öldüğünü görmek

Kahve falında tanıdık bir kadının öldüğünü görmek güzel davetler alacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, elinin darlaşacağına, işten yana şansının açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadının öldüğünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz.

Kahve falında tanıdık bir kadının öldüğünü görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık kadının öldüğünü görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadınla yatmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık bir kadını görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık genç kadın görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, arzuların yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık kadın görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, terslik yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık kadından para almak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı bir kadını öpmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir