AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı bir kadınla evlenmek

Kahve falında tanıdığı bir kadınla evlenmek

Kahve falında tanıdığı bir kadınla evlenmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığı bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Öfkeyle çözülemeyecek şeyler olumlu adımlar atılarak veya yavaş hareket edilerek çözülebilir.

Kahve falında tanıdığı bir kadınla evlenmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadınla evlenmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık adamla evlenmek maddi olanakların kötüleşeceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birisiyle evlenmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdıkla evlenmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık birinin evlendiğini görmek aşının da çoğalacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birinin evlendiğini görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, başının belaya girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı kişiyle evlenmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir