AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir kadını dövmek

Kahve falında tanıdık bir kadını dövmek

Kahve falında tanıdık bir kadını dövmek yardımının olacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadını dövmek gördüyseniz:

  • Kimseye hakettiğinden fazla değer vermemelisin.

Kahve falında tanıdık bir kadını dövmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında bir tanıdığı dövmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığı birini dövmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birini dövmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını dövmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık dövmek işlerinin artacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı bir kadını dövmek itibar edineceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadını dövmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir