AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir kadına sarılmak

Kahve falında tanıdık bir kadına sarılmak

Kahve falında tanıdık bir kadına sarılmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi işsiz bırakan ya da iş yapmıyor gibi gösteren askıda kalmış başlıkların üzerine gitmelisiniz.

Kahve falında tanıdık kadına sarılmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık bir kadına sarılmak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık erkekle sarılmak kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık birine sarılmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığa sarılmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir erkekle sarılmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık biriyle sarılmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık bir kıza sarılmak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir