AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir kadın görmek

Kahve falında tanıdık bir kadın görmek

Kahve falında tanıdık bir kadın görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, sağlığının yerine geleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadın gördüyseniz:

  • Ya da ilişkinizdeki kişinin.

Kahve falında tanıdığı kadın görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık kadınla konuşmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadınla konuşmak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadından para almak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadın görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığı bir kadını görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık kadın görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş tanıdık kadın görmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir