AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birini hamile olarak görmek

Kahve falında tanıdığın birini hamile olarak görmek

Kahve falında tanıdığın birini hamile olarak görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, kazancının eksilmeyeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın birini hamile olarak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız veya aşk hayatınız stresi azaltabilir.

Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eski bir tanıdığı hamile görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığın birini hamile olarak görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu duymak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile tanıdığını görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık hamile görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığının hamile olduğunu görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, sorunlarını bitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir