AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu görmek

Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu görmek

Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, yarardan çok zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştırmaya veya sizi tartışmalı ortamlara sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında tanıdığın birini hamile görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığın hamile olduğunu görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile tanıdık görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir tanıdığı hamile görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı birini hamile görmek şerefe ve izzete, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığı birinin hamile olduğunu görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında hamile tanıdığını görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu duymak çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir