AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini hamile görmek

Kahve falında tanıdık birini hamile görmek

Kahve falında tanıdık birini hamile görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık birini hamile gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmadan önce olayların üzerinden geçmelisiniz.

Kahve falında tanıdığın birini hamile olarak görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında bir tanıdığını hamile görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kimseyle konuşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birini hamile görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine inanılır.

Kahve falında hamile tanıdık görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığı hamile görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu duymak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir